Ingatlanajánló

2023.01.14. 17:00

Házat vásárolna 5 millió ft alatt Zalában? Mutatunk néhány eladót!

Sokan szeretnének távolabb kerülni a város zajától, és egy nyugodt, természetközeli családi házban élni az életüket. A következő kedvező áron kapható ingatlanok pont ilyenek, melyek kisebb - vagy inkább nagyobb - felújítás után bárkinek az álomotthonai lehetnek.

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Rigyácon 46 nm-es tégla ház közel 3 millióért? Igen! 

Ráadásul még szomszédok sincsenek. A ház jó állapotú, a tető stabil, a meleget egy fa tüzelésű kályha szolgáltatja. A házban két fél szoba és egy nyári konyha lett kialakítva, az alagsorban pedig pince található. A csendes, természet ölelésében található háztól 5 percre bolt és közintézmények is megtalálhatók. További részleteket IDE KATTINTVA olvashat. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

Miháldon 2+1 szobás ház várja új tulajdonosát 3,9 millióért

Felújítás után igazi gyöngyszem lehet ez a Zalakaros térségében lévő vályog - tégla építésű, 60 nm-es kis ház. A hozzá tartozó 2000 nm-es telken fúrt kút, pajta és több melléképület is található. Az ingatlan számos lehetőséget rejt, bővebb információ ITT található. 

Forrás: ingatlanbazar.hu 

4,5 millió ft irányárért kínálnak Zalabéren átlagos állapotú családi házat

A ház vegyes falazatú, vályog, kő és tégla anyagokkal épült, a fűtése hagyományos módon van jelenleg megoldva. Tetőszerkezete jó állapotú. A  381 nm nagyságú telken lévő ingatlanban 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba-Wc, 1 előszoba helyiségek találhatóak. Egy kis felújítással kellemes otthonná varázsolható. További információt IDE KATTINTVA olvashat. 

Forrás: ingatlanbazar.hu 

Ha Bázakerettye környékére költözne, ezt érdemes lesz megnéznie

A település központjában, 2019 nm-es telken kínálnak eladásra egy felújításra szoruló, jó elosztású,  3 szobás 74 m2-es tégla építésű családi házat. Víz, villany már a telken. A ház teljes belseje és a tető felújítást igényel, de ezért is árulják csak 4 millió ft-ért. ITT olvashat róla bővebben.  

Forrás: ingatlanbazar.hu 

Bucsután is 3 szobás ház keresi új tulajdonosát, 4,5 millióért

A felújítást igénylő családi ház egy erdő mellett található, melyben 3 szoba,konyha és nappali van jelenleg egy fedett terasz résszel. Ha csendre és nyugalomra vágyik, érdemes a házat ITT megtekinteni.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Zalaegerszeg mellett, zártkerti ingatlant vehet 4,5 millióért Gálafejen

Az itt található 34 nm-es 1 szobás kis ház 1531 nm területen helyezkedik el. Villany van az épületben, a víz és csatorna a telken belül található. Ha Zalaegerszeg közelében, csodás környezetben szeretne ingatlant vásárolni, a részleteket érdemes IDE KATTINTVA megtekintenie. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában