Mi fán terem a körforgás?

2023.01.31. 10:33

A körforgással kapcsolatos kérdésekre keresik a választ a kanizsai egyetemen csütörtökön

Mi fán terem a körforgás? címmel ingyenes tájékoztató napra várják az érdeklődőket február 2-án csütörtökön 17 órától a Pannon Egyetem Nagykanizsa-Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Miért fontos téma és miért emlegetjük olyan sokat a körforgásosságot? Miért éri meg a cégeknek a körforgásos szemlélet? Miért jó ilyen szakembereket alkalmazni? Milyen tudást lehet elsajátítani az új körforgásos szakjainkon és az mire jó? Megannyi kérdés, mely megválaszolásra vár. A kanizsai campuson rendezett eseményen az érdeklődők most megtudhatják az egyetemi központ miért viseli a körforgásos nevet, mit takar maga a fogalom és a szemlélet, milyen jó gyakorlatokat ismernek, illetve hogy az új szakjaik pontosan miről szólnak.

A fogalmak tisztázásban 17 órától segít dr. Kaszás Nikoletta főigazgató, aki a tájékoztató mellett a jó gyakorlatokról is beszél, valamint a fenntartható- és körforgásos turizmus alapszak szaktájékoztatóját is megtartja. Rajta kívül dr. Németh Kornél a szintén szeptembertől induló körforgásos gazdaság menedzsment mesterképzési szakról szól, míg Hegedűsné Dr. Baranyai Nóra a körforgásos gazdaság tervező-fejlesztő mérnök mesterképzési szakot mutatja be a jelenlévőknek. Az összejövetel végén természetesen minden kérdésre igyekeznek válaszolni a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában