Segítségnyújtás rászoruló családoknak

2022.12.24. 07:42

Lezárult a karitász adománygyűjtése Lentiben

A napokban zárult le a lenti Szent Mihály plébánia Karitász csoportjának karácsonyi adománygyűjtő akciója, melynek keretében tartós élelmiszert és pénzadományt lehetett elhelyezni a templomban, valamint a helyi Fincsi Pékségben kihelyezett perselyben.

Korosa Titanilla

Marcon Andrea és Mikó Izabella vette át a főként tartós élelmiszerekből összeállított csomagot Becze Diánától

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Gaál Dénesné, a csoport vezetője elmondta, hogy a mostani, mindenki számára nehéz időszakban várakozáson felül érkeztek jelentős összegben pénzadományok, ezért köszönetet mondott az adományozóknak. Ezáltal lehetőségük nyílt 108 élelmiszercsomagot elkészíteni a rászoruló családoknak. Okozott némi nehézséget néhány ársapkás élelmiszer beszerzése a kellő mennyiségben, mivel alkalmanként csak korlátozott mennyiség vásárlására adódott lehetőség, ám végül, ha nehezen is, de összejött a megfelelő mennyiség. A csomagokat a karácsonyi ünnepeket megelőzően ki is osztották, a megajándékozottak pedig nagy örömmel fogadták azokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában