Karácsonyi ajándék a közt szolgálóknak

2022.12.22. 18:30

Idén is szaloncukorral köszöntötték a kórház, a mentők, a rendőrség és a tűzoltóság dolgozóit Keszthelyen

Folytatva a hagyományt, az idei karácsonyhoz közeledve is köszöntötte a keszthelyi önkormányzat a kórház dolgozóit, illetve a városban szolgáló mentőket, rendőröket és tűzoltókat.

Péter B. Árpád

A kórház előtt, több száz szaloncukorcsomaggal. Képünkön (b-j) Vas András ápolási igazgatóhelyettes, Lukácsné Turbéki Beáta ápolási igazgató, Manninger Jenő, Rácsai Marianna, Kulcsár Balázs mentőállomás-vezető és Horváth Tamás

Forrás: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

A szaloncukorcsomagokat Manninger Jenő polgármester, Horváth Tamás önkormányzati képviselő és Rácsai Marianna, a Lissé Édességgyár Kft. tulajdonosa adta át a közt szolgálóknak, megköszönve egész éves munkájukat.

A város első embere azt mondta: bár ezen intézmények nem a város fenntartásában működnek, mégis nagyon fontos a szerepük Keszthely életében, „tulajdonképpen a település legfontosabb intézményei, hozzátartoznak az itt élők biztonságos mindennapjaihoz”.

Horváth Tamás arról beszélt, tavaly a Keszthelyi Ifjúsági Kerekasztal (KIK) kezdeményezésére indult egy karácsonyi jótékonysági akció, amelyet idén folytattak. A kezdeményezéshez nagyon sok vállalkozás csatlakozott, s ennek köszönhetően – a civil, segítő szervezetekkel összefogva – „Keszthelyen nincs olyan rászoruló család, amelynek legalább 10-15 ezer forintos ajándékcsomagot ne tudnánk eljuttatni”, tette hozzá a képviselő, a KIK alelnöke.

Az ifjúsági kerekasztal ebben az esztendőben hárommillió forintot gyűjtött felajánlásokból a karácsonyt megelőző időszakban.

Rácsai Marianna kijelentette: cégük, keszthelyi vállalkozásként feladatának érzi, hogy segítse a helyi közösséget, ezúttal „köszönetet mondva azoknak, akik értünk dolgoznak, szolgálnak”. Most belga csokival leöntött tejkaramellás szaloncukrot adtak a kórház, a mentők, a rendőrség és a tűzoltóság munkatársainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában