A köszönet napja

2022.12.08. 16:29

Civilek kapnak elismeréseket Nagykanizsán

Az év legaktívabb civiljeit díjazza a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület (NKCE) december 14-én (szerda) 17 órakor a Halis-könyvtárban, a köszönet napján.

Benedek Bálint

Forrás: Internet

Az esemény előtt Budavölgyi Kálmán, az NCKE ügyvezető elnöke és Lengyák István, a szervezet soros elnöke a bibliotékában tartott sajtótájékoztatón beszéltek az esemény jelentőségéről. Elmondták: a bensőséges összejövetel keretében visszaemlékeznek az év legjelentősebb civil megmozdulásaira, és díjakat adnak át. A programban szó esik a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról, valamint ünnepi műsor kíséri az összejövetelt.

- Négy kategóriában elismerjük a kiemelkedő teljesítményt elért civileket, illetve az év mecénását és szponzorát is díjazzuk - fogalmaztak a szervezők. - A köszönet napja emelkedett hangulatával a karácsonyi szeretetünnepség része, mert ilyenkor az egész város civil lakossága nevében köszönjük meg a munkát azoknak, akik legtöbbet tettek Nagykanizsáért, annak kultúrájáért, közösségeiért és természetesen a város fejlődéséért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában