Paul Walker tiszteletére

2022.11.03. 13:00

Több mint száz autós gyűlt össze a Kanizsa Aréna parkolójában (videó, galéria)

A 4k2kCars&Bikes elnevezésű, autósokat tömörítő új országos közösség zalai tagozata nemrég Paul Walker színész tiszteletére márkafüggetlen autós találkozót szervezett a Kanizsa Aréna parkolójába.

Benedek Bálint

A zalai tagozat vezetőjét, Birkás Nikolettet meglepte és egyben megérintette az, hogy ilyen sok autósnak fontos az összetartás. Elmondta: a főhajtásra érkezett több mint 100 autós részvétele bebizonyította számára, hogy érdemes folytatni az autós rendezvények szervezését. Segítői és szervezőtársai sokat tettek azért, hogy a találkozót kulturált mederben tartsák, bár néhány vendég autós a szokásosnál hangosabb volt, de bejelentés nem érkezett.

Az autós társaság tagjai legközelebb decemberben, várhatóan egy jótékonysági gyűjtés keretében találkoznak szervezett formában.

Paul Williams Walker IV 2001-ben szerepelt először a Halálos iramban című filmben és vált világhírű színésszé, ezt követően Brian O'Conner szerepében több folytatásban is játszott. 2013. november 30-án, negyvenéves korában szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet, amikor egy általa szervezett jótékonysági estet követően egy barátja új autójával, egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel próbakörre vitte a színészt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. (forrás: Wikipédia)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában