Goldmark Károly Művelődési Központ

2022.11.14. 15:00

Pályázat igazgatói beosztás betöltésére

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Goldmark Károly Művelődési Központ (8360 Keszthely, Kossuth L. 28.) igazgatói beosztásának betöltésére.

ZH

A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: 

Integrált kulturális intézményvezetőként feladata az intézmény és telephelyei szakszerű és törvényes működtetése, a takarékos gazdálkodás, a munkáltatói jogok gyakorlása és a döntéshozatal az intézmény működésével kapcsolatban minden olyan ügyben, amelyet jogszabály vagy egyéb szerződés, szabályzat nem utal más hatáskörbe. Az intézmény irányítási, ellenőrzési, munkáltatói feladatainak ellátása, alapítóokirat szerinti feladat ellátása, kapcsolattartás a fenntartóval. 

Pályázati feltételek: 

a 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet 3. § (1)-(2) bekezdése alapján a rendelet 1. melléklet 4. vagy 9. pontjában meghatározott követelményeknek való megfelelés, az Emmi-rendelet 4. § (1) bekezdés szerinti államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás képzés igazolt elvégzése (ennek hiányában annak vállalása, hogy ezt a munkakör betöltését követő két éven belül elvégzi), büntetlen előélet és nem áll a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt, cselekvőképesség, magyar állampolgárság. 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: legalább hároméves vezetői gyakorlat, helyismeret. 

A beosztás betölthetőségének időpontja: 2023. január 1. 

A munkaviszony időtartama: határozott, 2023. január 1. napjától 2025. december 31. napjáig szól. Az intézménynél újonnan létesített jogviszony esetén a munkaszerződés megkötése az Mt. 45. § (5) bekezdése alapján 3 hónap próbaidő kikötésével történik. 

További részletek és a pályázati kiírás teljes terjedelemben megtalálható Keszthely város honlapján: https://www.keszthely.hu/hirdetmenyek 

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 30. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában