Ünnepre hangolódva

2022.11.25. 16:00

Idén is lesz adventi forgatag Nagykanizsán

Az önkormányzat idén nem tudott anyagi támogatást nyújtani, de több lelkes vállalkozó és fellépő művész összefogásának köszönhetően idén is lesz adventi forgatag az Erzsébet téren - jelentették be pénteken a szervezők.

Pásztor András

Németh Tünde és Radics Róbert vállalkozó (balról), Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója és dr. Fodor Csaba önkormányzati tanácsnok a sajtótájékoztatón

Fotó: Szakony Attila

Mint azt Radics Róbert és Németh Tünde vállalkozók elmondták: sokan adományokkal, felajánlásokkal támogatták tervüket, így november 26-tól, azaz mától minden pénteken és szombaton árusok és kulturális műsor is várja az érdeklődőket. Az adventi forgatag keretében kézműves ajándékok, mézeskalácsok és forró italok közül válogathatnak a térre érkezők, míg a fellépők sorában megtalálható a Honvéd Kaszinó Városi Színpad, a Magic Ritmo Tánccsoport, az Eraklin Táncklub, a Candy Men Duo, az Igricek Trió, a Zalagyöngye Táncegyüttes és még sokan mások.

- Sajnos, az önkormányzat az idei évben nem tudta anyagilag is támogatni a rendezvényt, de minden egyéb segítséget megadtunk, hogy megvalósulhasson a programsorozat - ezt már Dr. Fodor Csaba önkormányzati tanácsnok mondta, aki jelezte: az árusoktól nem kértek közterülethasználati díjat, illetve az önkormányzat tulajdonában lévő pavilonokat is térítésmentesen biztosítsák a vállalkozók számára.

A szervezők jelezték továbbá, hogy a programsorozat elindításához kaptak ugyan pénzbeli felajánlásokat, de további támogatás is szükséges, ezért, aki szeretné anyagilag is támogatni a rendezvényt, az a Honvéd Kaszinóért Alapítvány számlaszámára történő befizetésével tud segíteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában