Idősek napja

2022.11.13. 08:00

A 60 év feletti lakosokat köszöntötték Babosdöbrétén

Szombaton délután rendezték meg a helyi önkormányzat szervezésében a település 60 év feletti lakosait köszöntő idősek napi programot a faluházban.

Arany Horváth Zsuzsa

Az egybegyűlteket a Csejtei Marianna karnagy vezette helyi népdalkör műsora fogadta, majd a 400 főt számláló községet 2019 óta vezető Szinayné Csarmasz Bernadett polgármester nyitotta meg a találkozót. Vigh László országgyűlési képviselő az idősebb generáció tapasztalatairól, azok átadásának fontosságáról beszélt, kiemelve azt a tényt, hogy az ő munkájuk révén fejlődött a szűkebb-tágabb otthonunk, a települések és az ország. A példaadás, a példamutatás a generációk együttműködésének záloga, mondta a zalai parlamenti képviselő. Az időseknek pedig azt javasolta, minden napban találják meg azt a tevékenységet, amiben örömüket lelik, hiszen ez a minél hosszabb ideig tartó testi-lelki egészség feltétele. A babosdöbréteiek ezután közösen fogyasztották el a helyibéliek által készített ételeket, süteményeket, majd mulatság zárta a napot.

Vigh László országgyűlési képviselő és Szinyayné Csarmasz Bernadett polgármester

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában