„Tök jó túra” és parti várta a fiatalokat

2022.10.30. 09:00

Mókáztak a gyerekek Alibánfán

Az ősi kelta újévi ünnepkörre épülő, ám modern köntösbe bújtatott Halloween sok fiatal kedvence, így az Egervári László Általános Iskola Zalaszentiváni Telephelyének tanulói sem akartak kimaradni a jóból. A hagyományokhoz híven az ünnepek előtt, pénteken este indultak túrázni Alibánfán.

Mozsár Eszter

Mindenütt tökök és mókás jelmezek

Forrás: ZH

Az iskola Zalaszentivánról, Zalaszentlőrincről és Alibánfáról fogad gyerekeket, így forgószínpad szerűen mindig más település ad otthont az önfeledt programnak. Idén az iskola és az alibánfai önkormányzat volt a szervező, tudtuk meg Kondor Anita helyi népművelőtől. Ezúttal hét állomásos túraútvonalat állítottak össze elméleti és ügyességi feladatokkal. Az indulók emléklapot, a legtöbb pontot gyűjtők pedig oklevelet és apró ajándékokat kaptak. A napot az úgynevezett Tök jó partival zárták, a 150 fős gyerek-szülő-pedagógus csoportot a helyi önkormányzat látta vendégül.

Az elsősök az egyik állomáson
Forrás: ZH
Az alibánfai túrázók csoportja
Forrás: ZH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában