Három év kényszerű kihagyás után szervezték meg a programot

2022.10.11. 16:07

Botfa szépkorú lakosságát köszöntötték

Három év kényszerű kihagyás után a minap újból jó hangulatú rendezvényen köszöntötték Botfa nyugdíjaskorú lakosságát a városrész közösségi házában.

Fincza Zsuzsa

A Radnóti-óvoda gyerkőcei vidám műsorral lepték meg a nagyszülőket

Forrás: Fincza Zsuzsa

Simon Lászlóné, a rendezvényt szervező Búzavirág Lányok-Asszony Klub vezetője örömmel újságolta lapunknak, hogy az említett időszakban 40 fővel gyarapodott a 65. életévüket betöltött botfaiak száma. Ezúttal kicsit újítottak az ünnepség rendjén, meghívták szerepelni a Radnóti-óvoda gyerkőceit és a Kiss Norbert által tanított gyermektánckört - mindkét csoportba botfai csemeték is járnak. Az Őszirózsa Nyugdíjas Klub énekkara vidám dalcsokorral, amatőr színjátszói pedig humoros jelenettel tettek ki magukért: a mai valóságot Salamon Gyuláné Erzsi szedte versbe, amit férjével és testvérével Dömötör Józsefnével adtak elő a publikum nagy derültségére. Az ünnepelteket Gecse Péter alpolgármester, a településrész képviselője köszöntötte. A délután jó hangulatú beszélgetéssel és vacsorával zárult.

Dallal, tánccal köszöntötték az időseket a gyerekek is
Forrás: Fincza Zsuzsa

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában