Az idén három hölgy töltötte be a 70. évét

2022.09.16. 09:30

A születésnaposokat és új tagjait ünnepelte a kanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja

A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja szerdán a kerek születésnapjukat ünneplők mellett a szervezetükhöz újonnan csatlakozott tagokat is köszöntötte a Kaszinó étteremben tartott ünnepségen.

Benedek Bálint

A hölgyklub vezetőjének társaságában az ünnepeltek és az új tagok. Balról, ülnek: Herle Erzsébet, Rábavölgyi Lajosné, Szitár Béláné. Állnak: Keppel Julianna, Mayer Ferencné, Katona Józsefné, Breckner Jánosné és Büki Pálné

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A hölgyklub vezetője, Büki Pálné elmondta: évtizedes hagyomány, hogy a névnaposokat a teljes tagság köszönti, most a tagok javaslatára a kerek születésnapjukat ünneplőket is elismerték. Az idén éppen három hölgy töltötte be a 70. évét.

– Ilyenkor köszöntjük új tagjainkat is, hiszen sajnos néhányakat elveszítettünk, míg mások egészségi állapota jelentősen leromlott – mesélte Büki Pálné. – A Halis-könyvtár igazgatója, Czupi Gyula találta ki, hogy mindig 33 nő alkossa a klubunkat. Ezt a számot kívánjuk megőrizni. Szerencsére sokan szeretnének csatlakozni hozzánk, ám fontos, hogy kizárólag tisztességes, egyenes embereket veszünk fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában