Döntött a képviselő-testület

2022.08.26. 16:00

Változnak az étkezési térítési díjak Zalalövőn

Változnak az intézményi étkezési térítési díjak az északnyugat-zalai kisvárosban. Erről még júliusban döntött a képviselő-testület, ám az erről szóló határozat csak az új tanítási, nevelési évben, azaz szeptember elsejével lép hatályba.

Gyuricza Ferenc

Az új menzai díjak szeptember 1-jétől érvényesek

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az önkormányzati képviselő-testület döntése értelmében a bölcsődei és óvodai gyermekétkeztetés a jövőben napi 552 forint lesz. Az általános iskolás tanulók ebédjéért 416 forintot kell fizetniük a szülőknek, a napi kétszeri étkezés – vagyis az ebéd mellett tízórai vagy uzsonna igénylése esetén – naponta 520 forintba kerül, míg a háromszori étkezés díja 631 forintra emelkedik. A szünidei gyermekétkeztetés költsége ezentúl 741 forint lesz. A térítési díjak esetében a városi önkormányzat továbbra is biztosítja azokat a jelentős kedvezményeket, amelyeket a törvényi előírások alapján megilletik az érintett családokat.

A képviselőtestület az intézményi térítési díjak módosításával párhuzamosan a felnőttétkeztetésről is döntött, a jövőben ez utóbbi térítési díja 1063 forint lesz.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában