Új elismerést is alapított a Kvártélyház

2022.08.12. 11:24

Idén is átadták a Szidónia-díjakat

A hagyományokhoz híven idén is átadták a Szalai-család és a Kvártélyház Szabadtéri Színház igazgatója által 2016 nyarán alapított Szidónia-díjakat, amit ezúttal Kósa Ruben néptáncos, koreográfus, a Zalai Táncegyüttes művészeti vezetője, valamint H. Horváth Gyula színész kapott.

Mozsár Eszter

Felvételünkön hátul balra Balaicz Zoltán polgármester, előtte dr. Szittyai Borbála, dr. Szalai Zoltán, Kósa Ruben, H. Horváth Gyula és Tompagábor Kornél. Fotó: Pezzetta Umberto

A Tompagábor Kornél rendezte Meseautó című musical volt a nyári évad utolsó előadása, s most rendhagyó módon a darabot színre vivő egész csapat kiérdemelte a legpezsgőbb jelenlétért járó Pezsgő-díjat. Az est során ezen kívül a közönség megismerhette a Kvártélyház legújabb Örökös tagjait, idén tizenegyen érdemelték ki ezt a címet. Újdonság továbbá, hogy megalapították a Kvártélyház Junior díjat, amit először egy testvérpár, Nemes Mátyás és Nemes Márton kapott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában