Több mint 300 látogató

2022.08.04. 13:29

Falunapot tartottak Szentpéterföldén

A hagyományos programok közt érdekességekkel is találkozhattak azok, akik ellátogattak a település falunapi rendezvényére.

Korosa Titanilla

A fellépők közt volt a Kocsmazaj zenekar

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

– Pénteken koncertekkel indítottuk el a programot, a Tmk Rock Band, a Kocsmazaj, majd a Triász zenekart hallhattuk. Végül a Rox zárta az estét – tájékoztatott Molnár Péter polgármester. –  Szombaton szentmisével kezdtük a napot, majd megkoszorúztuk a hősi emlékművet. Meghirdettük ismét a Bakon János-emléktornát az egykori, futball szerető polgármester emlékére. Három csapat játszott kispályás meccseket, és a hazaiak diadalmaskodtak. Érdekessége volt a falunapnak az RC modell bemutató és találkozó, ehhez versenypályát is kialakítottunk. A látogatók végigizgulhatták a robbanómotoros, elektromos és benzinmotoros, rádióirányítású mini járművek versenyét és kipróbálhatták a pályán ügyességüket.

A Triász zenekar is színpadra lépett
Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Főzőversenyt is hirdettek, ezen öt csapat vett részt, bográcsételeket készítettek. Vendégül hívták idén is a Tófeji Örök Tinik hölgyeit, akik lángost és fánkot sütöttek, ebből kedvezményesen vásárolhattak a résztvevők, ezzel támogatva a települést. A vártnál jóval több lángos fogyott, hiszen a tervezett 2-3 helyett végül 14 kilogramm lisztet használtak fel.

Szombaton koncertezett az Ayers Rock, a Pair O Dice, majd az este a Zorall együttes, végül a Szomorú Péntek zárta a sort. A nap folyamán a gyerekeknek is különféle programokkal kedveskedtek. A falunapra több mint 300 látogató érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában