Alsóerdei Matiné

2022.07.17. 20:00

Családi piknikre várták az érdeklődőket Zalaegerszegen

Alsóerdei Matiné címmel rendeztek családi pikniket vasárnap 14.30-19.30 óra között az Alsóerdei Sport- és Élményparkban a Pro Filii Alapítvány támogatását élvező Zalaegerszegi Fiatalok Egyesülete szervezői.

Arany Horváth Zsuzsa

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A díjtalan rendezvényen a résztvevők először találkozhattak Lipták Zoltánnal a Freestyle Foci Show-n, amely koreografált zenével kiegészülve szórakoztatta a jelenlévőket, majd közös gyakorlásra is mód nyílt, melyen a vállalkozó kedvűek elsajátíthatták a trükköket. Ezután dekázóversenyre lehetett benevezni, amit Demjén Patrik (ZTE FC) vezetett. A verseny három korosztályban (6-8 évesek,  9-11 évesek, 12-15 évesek) hirdetett győzteseket, akik a ZTE FC-AC Milan mérkőzésre nyertek jegyeket. A verseny után Tompeti és Barátai koncert következett, a népszerű duó, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.  A Gasztromini  workshop keretében a gyerekek ételeket készítettek kreatív művészek segítségével, volt kézműves HamBuci, autós Hot-Dog, illetve "Müzlis nyalóka". Fél hattól Gryllus Vilmos, a kétszeres Kossuth-díjas zenész, előadóművész, zeneszerző Maszkabál lemezének dalait hallgathatták a gyerekek. Végül fél hétkor kezdődött Rubint Réka alakreform edzése a Sport- és Kalandparkban tartott családi piknik zárásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában