Összefoglaló

2022.06.05. 20:00

Megnyílt a zalaegerszegi uszoda, Major Veronika sikeresen szerepelt Bakuban - mutatjuk a hét legfontosabb híreit!

Összeszedtük mi-minden történt a héten!

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

A világranglista élére ugrott Major Veronika

A világranglista élére ugrott bakui ezüstérmével Major Veronika, a Keszthelyi BEFAG LK olimpikon sportlövője, aki elégedett a világkupán elért eredményével és persze helyezésével is.

Major Veronika a Bakuban szerzett ezüstéremmel és virágcsokorral

Csütörtökön az azeri fővárosban Major Veronika a sportlövő világkupa-versenyen sportpisztolyban (30+30 lövés) az alapversenyt 585 körrel zárta, majd a nyolcas döntőben végül az ezüstérmet szerezte meg a győztes bolgár Antoanetta Kosztadinova mögött. Baku után pedig pénteken már útban hazafelé beszélgethettünk a keszthelyiek kiválóságával, elsősorban arról: a pénteken kiadott legfrissebb világranglistát már ő vezeti női sportpisztolyban. A teljes cikket itt olvashatja.

Vadonatúj klippel jelentkezett a Delta

A zalai bulizenekar a Josh és Betti formációval közösen adta ki legújabb videóját, amelyet ebben a cikkben tud megtekinteni.

Megverte a gondozottat a szociális intézmény dolgozója, vádat emelt a Zalaegerszegi Járási Ügyészség

A nemrég vádemelésig jutott történetről dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője adott tájékoztatást. E szerint a 21 éves keszthelyi férfi a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény zalaegerszegi otthonának képesítés nélküli szociális gondozója  2021. augusztus 3-án délután fél kettő körül az otthon II. pavilonjának nővérszobájában tartózkodott kolléganői társaságában. Az otthon egyik dolgozója, elbocsátásáról beszélgettek, aki közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetése miatt sírva ment be a nővérszobába. A történtet folytatása itt olvasható!

Megnyílt az egerszegi uszoda és strand – Táborok és versenyek helyszíne is lesz a létesítmény

Megnyílt június 1-jétől, szerdától a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda és a hozzá tartozó városi strand. A három hónapos próbaüzem alatt az úszóklub tagjai, valamint - a tankerülettel együttműködve - az úszni tanuló gyerekek látogatták folyamatosan a tanuszodát.

Fotó: Pezzetta Umberto

A Modern Városok Program keretében megvalósult 9 és fél milliárd forintos beruházásnak köszönhetően mostanra egy 50 méteres, 10 pályás úszómedence, egy különálló tanuszoda, egy szabadtéri 25 méteres, 6 pályás strandmedence, a legkisebbeknek pancsoló és játszótér, valamint szaunás wellness-részleg kínál sportolási és kikapcsolódási lehetőséget a régióban élőknek. Folytatás itt.

Két hét múlva újra szórakoztat a megújult EgerszegFeszt

Kétévnyi kényszerű szünet után sokak nagy örömére visszatér a mosolygós fesztivál, amely idén már EgerszegFeszt névre hallgat. A program azonban nemcsak nevében újul meg, hanem egyebek mellett helyszínében is, így lesz az ország legnagyobb ingyenes belvárosi fesztiválja, amely június 17. és 19. között szórakoztat a megyeszékhelyen. Részletek itt.

A Zalakerámia-ZTE KK irányítását Sebastjan Krasovec veszi át

Bejelentette új szakvezetőjét a Zalakerámia- ZTE KK NB I/A csoportos férfi kosárlabdacsapata, eszerint az Oroszlányból távozó szlovén Sebastjan Krasovec veszi át az egerszegi együttes irányítását, akivel egy plusz egyéves szerződést kötöttek a kék-fehérek. Folytatás itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában