Összefoglaló

2022.06.12. 20:00

Ilyenek voltak a régi nyarak Zalaegerszegen, Elhunyt Kónya Máté - mutatjuk a hét legfontosabb híreit!

Összeszedtük mi-minden történt a héten!

Zaol

Forrás: Illusztráció

Ilyenek voltak a régi nyarak Zalaegerszegen

A '70-es '80-as és '90-es években még nem voltak élményfürdők, ám így sem telt el eseménytelenül a nyár, ha éppen a közelben szerettünk volna kikapcsolódni egy forró napon. A helyieknek itt volt a Városi Strand, vagy ha természetközelibb alternatívára vágytak, akkor a Gébárti-tó. A két említett fürdőhely a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend - de vajon milyenek voltak itt a nyarak régen? 

Napozók a Gébárton 1990-ben

A teljes cikket itt tekintheti meg.

Elhunyt Kónya Máté tűzoltó főtörzsőrmester

Életének 68. évében elhunyt Kónya Máté tűzoltó főtörzsőrmester. Máté a Zalaegerszegi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság nyugállományú tagja volt, aki 1979-től több mint két évtizedig szolgálta Zalaegerszeg és környéke mentő tűzvédelmét. Hivatásos pályáján mindvégig beosztott tűzoltóként dolgozott.

A cikket ide kattintva megtekintheti.

Munkatársai mentették meg a zalai férfit

Kedd délelőtt kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz az 55 év körüli férfihez, aki munkahelyén lett rosszul. A beteg minden előzetes panasz nélkül esett össze munka közben, de kollegái azonnal segítségére siettek és mentőt hívtak. Részletesen itt olvashat.

Lezárult az anya-lánya fotópályázat, íme a zalai győztes

Június 3-án véget ért az egyik legkedvesebb kampányunk, mely megmelengette sok-sok olvasónk szívét. Idén meghosszabbítva az anyák napját a teljes májust annak szenteltük, hogy egy csokorba gyűjtsük az Önök által beküldött legvidámabb, legmeghatóbb anya-lánya pillanatokat. Ez a pályázat egyfajta tisztelgés volt az édesanyák és a nők előtt, akik szeretetükkel és törődésükkel összetartják a családokat. A teljes cikket itt tekintheti meg.

Forrás: Simon Hajnalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában