Dolgoznak a munkagépek

2022.06.27. 19:00

Épül már a pumpapálya Murakeresztúron

Mint arról korábban beszámoltunk, biciklis pumpapálya építéséhez nyert támogatást az önkormányzat. A munkálatok az alap kialakításával már el is kezdődtek.

Horváth Balogh Attila

A kivitelezés a remények szerint augusztus végéig lezárul Fotó: Szakony Attila

Ottjártunkkor is munkagépek forgolódtak a területen. Mint azt Polgár Róbert polgármester elmondta: az Aktív Magyarország program 13 millió forintos támogatásával valósul meg a beruházás, amihez az önkormányzat nagylelkű segítői, támogatói révén munkával, alapanyaggal, gépkölcsönzéssel értékben körülbelül ugyanennyit hozzátesz. Az új közösségi teret nemcsak kerékpárral lehet majd igénybe venni, hanem rollerrel, gördeszkával, görkorcsolyával is. A pumpapálya biztonságos körülményeket kínál gyermeknek és felnőttnek egyaránt a kikapcsolódáshoz, vagy éppen az adott eszköz magabiztos kezelésének elsajátításához, fejlesztéséhez. A polgármester azt is elmondta: a pumpapálya alapterülete 800 négyzetméter, ekkora felületen alakítják ki most a megfelelően stabil alapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában