Várják a jelentkezőket

2022.05.14. 19:00

Vers- és prózamondó vetélkedő nyugdíjasoknak

Vers- és prózamondó vetélkedőt hirdet a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége Zala Megyei Szervezete.

ZH

A verseny május 26-án 10 órakor kezdődik a József Attila tagkönyvtárban (Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21., a VMK épülete). Elsősorban Zala megyében élő irodalomkedvelő nyugdíjasokat várnak, de kivételesen a megyehatáron kívüli közeli településekről is elfogadnak jelentkezéseket. A nevezők egy szabadon választott verset vagy prózai művet adhatnak elő, maximum 7 percben. Kötelező művet nem írtak elő. Az előadókat a közönség mellett szakavatott zsűri hallgatja meg. Minden résztvevő emléklapot, a helyezettek a zsűritől oklevelet kapnak, közölte dr. Kocsis Gyula, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége megyei szervezetének elnöke. A vetélkedő fő szervezője Iványi Ildikó kulturális alelnök. A jelentkezési határidő május 23. A nevezéseket e-mailben a következő címre kell megküldeni: gyula. [email protected]. Kérik feltüntetni a jelentkező nevét, életkorát, elérhetőségeit, a választott mű szerzőjét és címét, valamint hogy a nevező tagja- e valamelyik nyugdíjasszervezetnek. A jelentkezési határidő lejárta után a nevezők visszaigazolást kapnak részvételük elfogadásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában