Egy bolond százat csinál előadás

2022.05.02. 07:00

Premier után fogadást rendeztek a Hevesi Sándor Színházban

ZH

Dr. Besenczi Árpád, Kemes Zsuzsanna, az előadást szponzoráló Patent Kft. ügyvezető igazgatója, Fekete Csaba, a Patent csoport vezérigazgató-helyettese, Ticz András színművész, Lendvai Zoltán, Vigh László és Balaicz Zoltán polgármester Fotó: Pezzetta Umberto

Pénteken este az Egy bolond százat csinál című zenés bolondság bemutatója után fogadást rendeztek a Hevesi Sándor Színházban. Elsőként dr. Besenczi Árpád, a színház igazgatója szólt az egybegyűltekhez, s kiemelte azt a fiatalítási folyamatot, mely az elmúlt években zajlott le a társulatnál. Vigh László országgyűlési képviselő méltatta ezt követően az előadást, majd Lendvai Zoltán, a darab vendégrendezője köszöntötte a megjelenteket. A színház igazgatója végül a következő évad műsorára hívta fel a nagyérdemű figyelmét, ugyanis az Egy bolond százat csinál volt az idei színházi évad utolsó bemutatója. Az igazgató arról biztosította a vendégeket, hogy a következő évad hasonlóan magas színvonalú lesz, mint az idei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában