Horvátországi kapcsolat

2022.05.26. 07:00

Két év után újra találkozhattak partnereikkel az iharosberényi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület tagjai

A helyi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület horvátországi partnerkapcsolatai is eredményesen működnek. Mivel a járvány időszakában nem volt mód a találkozásra, két év kényszerű szünet után most újra meghívást kaptak a DVD Gorica-Grabasec közgyűlésére.

Horváth-Balogh Attila

A találkozó résztvevői, középen Edo Pepelko, Ledniczky Miklós Jánosné és Nagyné Ivanics Ibolya

Az eseményen az iharosberényieken kívül számos partner részt vett, így például Rasinja, Subotica Podravska, Koledinec, Kuzminec, Kutnjak-Antolovec és Svibovec Podravski tűzoltó-egyesülete. Az ünnepségen Edo Pepelko, a házigazda egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket. Az iharosberényi egyesületet Ledniczky Miklós Jánosné elnök és Nagyné Ivanics Ibolya, a felügyelő bizottság elnöke képviselte. Ledniczky Miklós Jánosné megköszönte a meghívást és örömét fejezte ki, hogy hosszú szünet után újra személyesen is találkozhattak, majd a barátság, partnerkapcsolat jeleként az egyesület ajándékait, az iharosberényi szertárt ábrázoló vászonképet, valamint az egyesület címerével gravírozott kristályt adott át Edo Pepelko elnöknek. Egyúttal tolmácsolta az egyesület elmaradt évfordulós ünnepségére és a Gesztenye Fesztiválra szóló meghívást a partnerszervezet vezetői felé. Az összejövetel vacsorával, baráti beszélgetéssel, zenés mulatsággal folytatódott. Ledniczky Miklós Jánosné elmondta, reméli, hogy a kapcsolatok tovább mélyülnek és még több közös szakmai-baráti rendezvényük lesz a partnerekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában