Összefoglaló

2022.05.29. 20:00

Kannabisz a csomagtartóban, szerelmével üldözte a papot, vihar Nagykanizsán – a hét hírei Zalában

Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit a megyéből.

zaol.hu

police.hu

Csomagtartóban nevelt kannabiszt egy miháldi férfi

Fotó: police.hu

Botanikus szakértő jelenlétében lefolytatott ellenőrzés során a lakóház udvarán cserepekből és edényekből, valamint az udvaron álló gépkocsi csomagtartójából összesen 44 tő kannabisz került elő, amelyeket az egyenruhások lefoglaltak. További részletek ITT.

Apuka lett Totó, a magát embernek képzelő keszthelyi hattyú

Totó és a kicsik Fotó: Mészáros Annarózsa/likebalaton.hu

A kalandos életű hattyút négy aprócska jövevény követi árnyékként. Bővebben ITT.

Megszállottan üldözte szerelmével a katolikus papot egy zalacsányi nő

A fürdőszoba ablakán át menekült el a pap az őt szerelmével üldöző nő elől; a történtek miatt büntetőeljárás indult. Továbbiak ITT.

Drogfutárokat kaptak el Nagykanizsán

Fotó: police.hu

A nagykanizsai rendőrök egy gépjármű közbiztonsági ellenőrzése során elfogtak és előállítottak egy 28 és egy 27 éves tatabányai, valamint egy 32 éves nagykanizsai férfit, miután a gépkocsiból, és a személyek ruházatából, összesen több mint kettő kilogramm kábítószergyanús fehér por és zöld növényi törmelék került elő. Részletek ITT.

Hatalmas vihar csapott le Nagykanizsára

Forrás: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Úgy ömlött az eső, melyhez időnként borsószem nagyságú jég keveredett, hogy a Zalai Hírlap nagykanizsai szerkesztőségével szemben lévő postát is alig lehetett látni. Az esőt tomboló szél kísérte. A közel egy órás csapadék elvezetését nem bírták a vízelvezető csatornák. Bővebben ITT.

Átadták a kereskedelmi és iparkamara elismeréseit Zalaegerszegen

Kovács Dezső kamarai elnök (hátul, a bal szélen) társaságában a díjazottak
Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A rendezvényen köszöntötték a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen döntős helyezést elért diákokat, továbbá bemutatták lapunk és a kamara közös, Zala Megye Gazdaságáért című kiadványát, amelyet mai lapszámunkkal együtt olvasóink is kézbe vehettek. Továbbiak ITT.

Ügyeleti időben fogadta a privát betegét a zalai orvos

A doktor ügyeleti időben látta el a magánpraxisába tartozó hölgyet, így az egészségügyi jogviszonyával kapcsolatos kötelességét megszegte. Részletek ITT.

Romos épület helyén parkoló – 82 millió forintos beruházás a zalaegerszegi belvárosban

Rendezetté válik a belváros újabb része, ugyanis elbontják a Mártírok útja 47. és 49. szám alatti romos ingatlanokat, majd helyükre 50 férőhelyes parkolót alakítanak ki. Bővebben ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában