Indul a szabadtéri fesztiválszezon

2022.04.27. 11:30

Két év szünet után újra lesz mangalicamajális Zalaegerszegen

A kilencedik pálinka- és mangalicamajálissal elkezdődik a megyeszékhelyen is a szabadtéri fesztiválszezon. Április 29. és május 1. között gasztronómiai, kulturális és zenei programok várják a szórakozni vágyókat a Városi Sportcsarnok és a Zala Pláza előtti téren.

Jóna István

Rudán Joe (balról) egy pécsi koncerten Fotó: Laufer László/DN

Két év szünet után rendezi meg újra a pálinka- és mangalicamajálist a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület. 

– A Covid miatt az elmúlt két évben nem tudtuk megszervezni, de idén újult erővel, különleges programokkal, koncertekkel várjuk a közönséget – tájékoztatta lapunkat Székedli Bertold, az egyesület elnöke. 

Hozzátette: olyan programot állítottak össze, hogy a kisgyermekektől az idősebb korosztályig mindenki jól érezhesse magát. A háromnapos rendezvény első napján 19 órától a Delta és a Groovehouse váltja egymást a színpadon, majd retró parti lesz. Szombaton a populáris rockzene képviselői lépnek fel, 18 órától Rudán Joe zenél, majd az est nagy attrakciójaként az 50 éves Lord zenekar ad nagykoncertet, zárásként a Guitar Magic Band lép fel. 
A nap egyik érdekességeként Szabadfi Szabolcs – Szabi, a pék – gourmet-pizzájával mutatkozik be a közönségnek. Vasárnap helyi tánccsoportok bemutatója, Nagy Jo­nathan bűvészshow-ja, Matyi és a Hegedűs, az Ataru Taiko japán dobszínház zenészei és a Koprive tamburazenekar tölti meg élettel a színpadot. Állandó programként folkbazár, vidámpark és játszóház is várja az érdeklődőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában