Az Ungi-hegyen és a tesztpályán is jártak

2022.04.08. 07:00

Képviselők találkoztak, ezúttal Zalában

Tanulmányút keretében látta vendégül országgyűlési képviselőtársait, barátait Vigh László parlamenti képviselő, miniszteri biztos. A találkozóra az ország több pontjáról, köztük Győr-Moson-Sopron megyéből, az Alföldről és Hajdú-Bihar megyéből is érkeztek politikusok.

ZH

Tanulmányút keretében látta vendégül az ország különböző részeiről érkezett országgyűlési képviselőtársait, barátait tegnap Vigh László parlamenti képviselő, miniszteri biztos. Képünk a felsőrajki Ungi-hegyen készült, balról Fenyvesi Zoltán (Tapolca volt képviselője), Nagy Bálint (Keszthely), Barcza Attila (Sopron), Vigh László (Zalaegerszeg), Gyopáros Alpár (Csorna), dr. Tiba István (Hajdúböszörmény), Kovács Sándor (Mátészalka), Ovádi Péter (Veszprém).

Forrás: ZH

– Nemcsak a parlamentben, hanem a mindennapok során is összetartunk. Rendszeresen találkozunk az Országgyűlésen kívül is. Nagyon fontosnak tartjuk a kiváló csapatmunkát, egymás választókörzeteinek megismerését, a jó gyakorlatok elsajátítását – ezt mondta az eseményt szervező Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos. 
 

A képviselői csapatot elsőként felsőrajki családi otthonában fogadta a házigazda, majd a közeli Ungi-hegyre kirándultak a politikusok, ahol Vigh László mintegy 200 éves, felújított pincéjét tekintették meg. Ezt követően Felsőrajk község nevezetességeivel, köztük a várral és annak környékével ismerkedett meg a csapat, itt Zsuppánné Horváth Mária polgármester fogadta a honatyákat. Majd Zalaegerszegen, a járműipari tesztpályán vártak színes programok, köztük élményautózás és közös ebéd a vendégekre – számolt be lapunknak a képviselő. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában