Találkoztak az idősek

2022.04.26. 15:00

Ismét találkozhattak Teskánd szépkorú lakói

Az önkormányzat meghívásának több mint 110-en tettek eleget vasárnap.

ZH

Sipos László polgármester, az idősek napján köszöntött Bakos Tiborné, Patakiné Sümegi Mária önkormányzati képviselő, Bakos Tibor és Vigh László országgyűlési képviselő.

Forrás: Önkormányzat

Az általános iskola tanulói műsorral köszöntötték az egybegyűlteket. Sipos László polgármester beszédében kiemelte az elröppenő évek tartalmas, szeretetteljes eltöltését, az idősek megbecsülését. Vigh László országgyűlési képviselő a tapasztalat, a tudás átadásának fontosságát, a humort, a kitartást emelte ki. Dr. Császár Gabriella előadása a testmozgás fontosságára hívta fel a figyelmet, Farkas Róbert ismertette a kiépített Lifemax rendszer nyújtotta biztonságot – elsősorban az egyedül élő idősek számára. Az összejövetelen ifj. Horváth Károly tanítványaival adott népzenei műsort. A közös vacsorát megelőzte Tóth Éva és Leblanc Győző fellépése. Búcsúzóul egyedi készítésű bögrékkel emlékeztettek mindenkit Teskánd 750 éves évfordulójára, az önkormányzat pedig felmérést kezdeményezett nyugdíjasklub megalakításáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában