Vírusmentes rendezvények

2022.03.26. 07:00

A tavalyi óvatosság után a zalaegerszegi Honvéd Klub sok programot tervez

Közgyűlést tartott a helyi Honvéd Klub pénteken a Kiskondás étteremben, ahol az elmúlt két év történéseiről számolt be az elnökség.

Jóna István

A hölgykoszorú mögött Szabó László alelnök, Németh István, Balaicz Zoltán és Gondos Ferenc tiszteletbeli elnök Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A 97 tagot számláló civil szervezet ugyanis a pandémia ­miatt tavaly nem tudta megtartani hasonló programját. 


– A tervezett programok harmadát tudtuk megtartani – mondta el Németh István klub­elnök. – Végig figyeltünk a rendezvényeink biztonságára, ha a legkisebb kétely felmerült, inkább lemondtuk a programot, hiszen a tagjaink közt sok az idős ember. Úgy tudjuk, az összejöveteleken senki nem kapta el a betegséget. A programok amúgy jó hangulatúak és sikeresek voltak. 


A pénzügyi beszámolóból kiderült, hogy a szervezet stabil lábakon áll. A 2022-es évre sok programot terveznek: bálokat, klubdélutánokat, kirándulást, haditornát és két év után talán a laktanya-találkozót is megrendezhetik végre. 


– A civil szervezeteknek kulcsszerepük van a járványhelyzet miatt széttört kapcsolatok újjáélesztésében – mondta a programon Balaicz Zoltán polgármester. – Közösségi eseményekkel lehet újjászervezni a város közösségi életét. 


A közgyűlés végén dr. Buzás Menyhértnét és Török Józsefet köszöntötték emlékplakettel, több mint harminc­éves tagságuk elismeréseként. Az összejövetelt nőnapi bál zárta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában