Koronavírus Zalában

2022.01.15. 15:59

Javában zajlik az oltási akció Nagykanizsán is

A napokban döntött arról a kormány, hogy február 15-étől a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá alakul. Ennek értelmében, ha valaki a második oltását követő 6 hónapon belül nem veszi fel a harmadikat, az igazolványa érvénytelen lesz.

MTI, zaol.hu

Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina második adagjával a Kanizsai Dorottya Kórházban

Forrás: MTI/Varga György

Fotó: Varga György

Országszerte egész januárban a kórházi központi oltóhelyeken és járásonként egy szakrendelőben időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval minden csütörtök és péntek délután, valamint szombati napokon várják azokat, akik meg akarják kapni a koronavírus elleni oltást. 

Beoltanak egy nőt az amerikai Johnson & Johnson leányvállalata, a Janssen egyadagos koronavírus elleni vakcinájával a Kanizsai Dorottya Kórházban 2022. január 15-én. Fotó: MTI/Varga György

A szombati nap folyamán a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházba is folyamatosan érkeztek a helyiek felvenni a vakcinát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában