Frissen Zalából

2021.12.03. 16:00

Iharosberény felöltötte ünnepi ruháját

Ünnepi dísz­be öltözött a megyehatárnál található somogyi település, a munkából kivették részüket az óvodások és az iskolások is.

Horváth-Balogh Attila

Iskolások az általuk feldíszített karácsonyfánál Fotó: ZH

Ledniczky Miklós Jánosné alpolgármester elmondta: idén még szebb, ünnepélyesebb lesz a falu, és ez az össze­fogásnak köszönhető. Zsir­mon Endre polgármester és a képviselő-testület is támogatja a törekvést, illetve több lakossági ötlet, felajánlás gazdagítja a falu szépítését. Kósz József és felesége például szép nagy adventi koszorút készített a körforgalom közelébe, Hencs Béla fából díszeket, hóembereket és kifüggeszthető Boldog karácsonyt! feliratot készített.

Iskolások az általuk feldíszített karácsonyfánál Fotó: ZH

A helyi óvoda és az iskola vezetősége egyaránt támogatta Balogh Beáta tanárnő ötletét, hogy a gyerekek osztályonként díszítsenek fel a faluban karácsonyfákat. A felajánló Varga Gábor és Katócs Zsolt, a felállításban pedig a közfoglalkoztatottak vettek részt. Továbbá hamarosan elkészül a kültéri betlehem is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában