Jótékonysági akció

2021.12.22. 11:00

Az autisták boncodföldei otthonát támogatja a megyeszékhelyi ellenzék

A megyeszékhelyi ellenzéki pártok karácsonyi jótékonysági akciót szerveztek, amihez csatlakozott a Tiéd a Város Egyesület, valamint az előválasztáson általuk támogatott dr. Csidei Irén.

Arany Gábor

A tavaszi országgyűlési választásokon képviselőjelöltként induló dr. Csidei Irén elmondta, a hat ellenzéki párt és az egyesület gyűjtésének eredménye az a 100 ezer forintot meghaladó értékű adomány, amit az ünnep előtt juttatnak célba. Idén az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány Boncodföldén működő otthonát segítik, az intézmény igényének megfelelően. 


Dr. Csidei Irén úgy fogalmazott, meglepő volt számukra, hogy alapvető tisztálkodási, tisztasági eszközöket kértek karácsonyi ajándékként, mert ez jelent komoly segítséget nekik. A leendő képviselőjelölt véleménye szerint olyan helyzetet kellene teremteni az országban, hogy a szociális intézmények alapvető működési feltételeinek biztosításához ne legyen szükség adományokra. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában