jótékonyság

2021.12.03. 13:00

Alapítvány javára gyűjtenek Nagykanizsán

„Szabadon minden lélek számít!” címmel december 12-én (vasárnap) 17 órakor a Református templomban jótékonysági estet szervez egy kanizsai diák, Gyenese Szulamit. A 13 éves lány a Névtelen Utak Alapítvány (NUA) számára gyűjt.

Benedek Bálint

A részletekről csütörtökön a szervezők tartottak sajtótájékoztatót a Kanizsai Fiatalok Közössége Honvéd Kaszinóban található termében. Gyenese Szulamit az ifjúsági közösség tagja, a Péterfy-iskola tanulója, aki a Farkas Ferenc Zeneiskolában szaxofonozik. Elmondta: a közösségi oldalon lett figyelmes a Névtelen Utak Alapítványra. A szervezet a szexuális kizsákmányolás, prostitúció és emberkereskedelem áldozatainak rehabilitációjával, illetve reintegrációjával foglalkozik. Látott egy videót is, amiben Zámbori Soma szinkronszínész is közreműködött. Ez olyannyira megérintette, hogy eldöntötte: támogatja nemes küldetésüket.

– Elhatározásomban maximálisan támogatott édesanyám, valamint a Kanizsai Fiatalok Közösségének elnöke, Szollár-Nikolics Zsanna is – mondta. – December 12-én a Református templomban fellépnek a zeneiskola növendékei, a Péterfy-iskola tanulói, valamint a fiatal közösség tagjai. Az alapítvány képviselői örömmel fogadták a gyűjtési kezdeményezést, ezért a műsorra ők is ellátogatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában