Frissen Zalából

2021.11.14. 15:27

Minden dolgozó nevében ültetett egy fát a Zala-Müllex

A Zala-Müllex Kft. csatlakozva az önkormányzat ökoprogramjához és kilenc őshonos faféléből összesen 127 darabot ültetett el a város déli városkapujánál, az Alsóerdei út és az Építők útja közötti füves területen.

Jóna István

20211113 Zalaegerszeg A Zala-Müllex Kft. csatlakozva Zalaegerszeg MJV ökoprogramjához, a Zöld Zalaegerszegért Egyesület támogatójaként több fafajtából álló ligetet ültet Zalaegerszeg déli városkapujánál Katona Tibor KT Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Zalaegerszeg városvezetésének fontos a környezetvédelem, hogy olyan élhető környezetet biztosítsunk az itt élőknek, ahol elegendő zöldfelület van- fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester, aki kisfiával és feleségével együtt vett részt a faültetésben.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

– A Zala-Müllex Kft.-nél 127 munkatárs dolgozik miden nap, ezért is őket szimbolizálva ültettünk 127 fát – tájékoztatott Bauer Arnold ügyvezető. Hozzátette, hogy a környezet- és klímavédelem szorosan kapcsolódik a Zala-Müllex Kft. küldetéséhez, miszerint a tiszta környezet őreként munkaköri kötelességüknek tekintik a környezetvédelmet. Amikor ezek a fák majd felnőnek egy pompás, virágzó liget fog itt kialakulni, ami majd az itt élők pihenését szolgálja. A településrész önkormányzati képviselője, Szilasi Gábor az ottélők nevében mondott köszönetet. A két éve indított programban eddig 8749 fát ültettek a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában