Frissen Zalából

2021.11.17. 15:00

Az idősek világnapját ünnepelték a keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjas Klubban

Az idősek világnapját ünnepelte a minap a városban működő Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub, a történtekről Bajzik Lajosné klubtitkár tudósította lapunkat.

ZH

Csöngéné Sárika, a klub „rang­idős” tagja Fotó: Bajzik Lajosné

Az elektronikus levélben érkezett beszámoló szerint a programon „már nyolcvankodó hetvenesek” élvezhették legelőbb is a zalaegerszegi színművész, Hertelendy Attila könnyűzenei összeállítását, melynek segítségével a megjelentek ifjúságuk régi-régi idejébe repültek vissza. Öröm, nevetés, boldog mosoly és szűnni nem akaró taps volt a siker bizonyítéka. Ezek után a klub elnöke a kerek évfordulóhoz érkező tagtársakat köszöntötte, akik közül Csöngéné Sárika „rangidősként” kapott kitüntető figyelmet.

Csöngéné Sárika, a klub „rang­idős” tagja
Fotó: Bajzik Lajosné

A késő estébe nyúló összejövetelt később vidám muzsikaszó kísérte, a hölgyek és urak pedig fiatalos lendülettel perdültek táncra, feledve csúzos térdet és fájós derekat.

A klubtitkár elmondta még: igyekeznek minél többen és minél többet együtt lenni, a korábbi korlátozások után szinte „habzsolják a jót”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában