Frissen Zalából

2021.10.30. 13:00

Ajándékműsorral kedveskedtek a zalaegerszegi idősotthon lakóinak a páterdombiak

Nagy volt az izgalom csütörtökön délután a Gasparich úti idősotthonban: a lakók jó ismerőseiket, a Páterdomb a Kultúráért Egyesület nótás kedvű, táncos lábú tagjait várták.

Fincza Zsuzsa

A Páterdomb a Kultúráért Egyesület tagjai többéves kapcsolatot ápolnak az idősotthonnal

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Fincza Zsuzsa

Amíg az asszonyok átöltöztek táncosruhájukba, Kovács László operaáriával, operettslágerrel és magyar nótával szórakoztatta az egybegyűlteket – az ismert dalokat együtt énekelte vele a meghatódott publikum. Két kedves, alkalomhoz illő költeménnyel nagy sikert aratott Vörös Józsefné, az egyesület állandó versmondója is.

– Közel tíz éve járunk az otthonba, s mindig nagy szeretettel fogadtak bennünket, mindig szívesen jövünk, hiszen olyan jó érzés örömet szerezni – fogalmazott dr. Hertelendy Lajosné, az egyesület vezetője.

A Páterdomb a Kultúráért Egyesület tagjai többéves kapcsolatot ápolnak az idősotthonnal
Fotó: Fincza Zsuzsa / Zalai Hírlap

A nótacsokor mellett két örömtánc-koreográfiát és egy sramlit mutattak be – az örömtánc gyakorlásában a közösségi házukban minden hétfőn részük van, utána kellően feldobódva mindig a következő műsorukra készülnek.

Az október a Gasparich úti otthonban is az idősek hónapja gazdag programsorozatával telt.

– A páterdombiak előtt szüreti műsorral kedveskedtek a Landorhegyi-iskola diákjai, ugyanők tartottak ünnepi megemlékezést október 23. tiszteletére. Fergeteges hangulatot varázsolt otthonunkba a Botfai Citerazenekar, tartottak bűnmegelőző előadást a rendőrök, az egészséges táplálkozásról szólt a dietetikus, volt filmvetítés, vetélkedő és tartottunk megemlékezést mindenszentek alkalmából is – tájékoztatta lapunkat Böröczné Bokronyi Edina, az idősotthon vezetője, hozzátéve, hogy természetesen az idősek hónapja után sincs vége a színes programok sorának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában