Frissen Zalából

2021.09.01. 09:33

Emelkedett a fertőzöttek száma Zala megyében

Mutatjuk a legfrissebb adatokat!

zaol.hu

Gyõr, 2021. augusztus 12. Oltáshoz készítí elõ a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagot, a Comirnaty-vakcinát Pádorfalvi Valéria ápoló a gyõri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház oltópontján 2021. augusztus 12-én. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

A kormányzati tájékoztató oldal szerint megyénkben 5 új fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 órában, ezzel a tavaly tavasz óta igazolt betegek száma 18437-re emelkedett.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Magyarországon 194 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 812 531 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy beteg, így az elhunytak száma 30 059 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 777 646 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 4826 főre csökkent. 132 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen. A delta vírusmutáns több európai országban és már hazánkban is terjed, és a beoltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben, ezért kérjük, hogy aki még nem olttatta be magát, az jelentkezzen háziorvosánál vagy regisztráljon és foglaljon időpontot az interneten. További részletek itt.

Kiemelt kép: Illusztráció/MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában