Frissen Zalából

2021.09.23. 18:00

A nemzetközi táncosok elitje érkezik Zalaegerszegre

A 2012 óta sikeresen működő Press Dance TSE a hétvégén kilencedik alkalommal rendezi meg Nemzetközi Táncversenyét a megyeszékhelyen.

zaol.hu

Fotó: Press Dance TSE

Az esemény eddig minden év februárjában került megrendezésre, az idén azonban őszre tolódott a koronavírus-járvány miatt. A kétnapos rendezvényre szeptember 25-26-án kerül sor, melynek a zalaegerszegi Mindszenty Sportközpont ad otthont. A versenyen Románia, Szlovákia, Horvátország, Csehország és Magyarország táncosai bizonyíthatnak egy nemzetközi szakmai zsűri előtt.

Fotó: Press Dance TSE

Szeptember 25-én, szombaton 9 órától várják az érdeklődőket egészen este 22 óráig. A nap folyamán különböző tánc kategóriákat láthatunk majd, mint például show tánc, modern tánc, akrobatikus Dance Show, hip-hop, míg vasárnap ugyancsak felsorakozik a tánc minden műfaja, kiegészülve ritmikus gimnasztikai csapatokkal.

- 25 egyesület érkezik hozzánk közel 300 versenyzővel. A gyerekek hatalmas izgalommal készülnek, hiszen több mint egy év telt el versenyhelyzet nélkül. Ez idő alatt több online megmérettetésen is részt vettünk, de a személyes izgalmat, a versenyzést nem pótolja semmi – mondta Meretei – Simon Beáta, a Press Dance TSE elnöke, majd hozzátette:

A tavalyi évhez hasonlóan hatalmas szülői összefogással valósul meg a rendezvény.

Meretei-Simon Beáta hivatásának célja, hogy megszerettesse a gyerekekkel a sportágat. Fotó: Zaol

A belépés védettségi kártyához kötött.

Kapcsolódó cikk

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/mi-a-szepseg-a-tancban-meretei-simon-beata-tancpedagogussal-beszelgettunk-3217084/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában