Csatári Pávakör

2021.08.03. 19:00

Búcsú az alapító tagtól

A Csatári Pávakör alapító tagjára, Kosaras Jánosné Héder Mariannára emlékezve küldött pár sort Jakab József, a kör elnöke.

ZH

„Elment a 45 évet végigéneklő alapító tag, már csak egy maradt. Aki elment, szinte testvérem volt, hisz’ kicsi korom óta vigyázott rám, amíg csak élt. Neki három családja volt: az igazi és a templomba járó hívek, valamint a pávakör. Mindenütt szerették… Békét hozott és most elvitte magával. Ha a kis unokám megkérdezné, papa, miért sírsz?, azt válaszolnám, a lelkem sír, mert fáj valami nagyon.

Egy tisztelt veszprémi érsek szavai csengnek fülemben: Bár létezik túlvilági boldogság, de itt a földön rövid életünkben keressük a boldogulást.

Istenem mért hagytál el engem, énekeltük oly sokszor a kórusban. Te már az égiek kórusában énekelheted. Itt lent Neked szól a dal. Békét neked, hiszen mielőtt elmentél, sokat szenvedtél. Isten veled!”

Jakab József,

a Csatári Pávakör elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában