Frissen Zalából

2021.07.16. 07:00

Több mint egy millió forint gyűlt össze az árva gyerekeknek Zalaegerszegen

Egymillió 123 ezer forint adomány gyűlt össze a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar július 2-án a Kertmoziban tartott jótékonysági hangversenyén.

Jóna István

Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

A nagy sikerű filmzenekoncert bevételéből három, a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyermeket támogatnak, valamint a szolgálat közben elhunyt zalai rendőr családját. Az adomány tegnapi átadásán, a városházán Balaicz Zoltán polgármester kiemelte, hogy a segítség, az összefogás, a jótékonyság városa Zalaegerszeg. Galbavy Zoltán képviselő, a koncert ötletgazdája megköszönte a felajánlóknak az önzetlen segítséget.

Fotó: Katona Tibor

Az ünnepségen jelen volt az adományozók közül Péntek Károly, a Windoor Design Kft. ügyvezetője és Zrinszki István, a Zrinszki Alapítvány koordinátora, valamint Tóth László, a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar vezetője, Kajári Attila, a zalaegerszegi tankerület igazgatója, Kisházi Gábor, a Nemzetközi Rendőrszövetség Zala megyei egyesületének elnöke és Horváth László, a szervezet titkára (a képen).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában