Frissen Zalából

2021.07.19. 07:00

Jó eredményekkel zárult a 48 órás nagyhalfogó verseny

Kifejezetten jó eredményekkel zárult az alsószemenyei Öreg-tavon első alkalommal megszervezett 48 órás nagyhalfogó verseny.

Gyuricza Ferenc

A győztesek: Proszenyák István és Mihovics István Fotó: Gyuricza

A péntektől vasárnap kora délutánig tartó programon 12 csapat vett részt, s nem volt olyan horgász, aki ne fogott volna halat. A letenyei Mura Horgászbolt által szervezett rendezvényen csak a két kilogramm feletti békés halakat mérlegelték, az eredményt pedig egy kifejezetten erre a versenyre kialakított pontrendszer alapján állapították meg, ami végig izgalmassá tette a versenyt.

A győztes a tótszerdahelyi Proszenyák István és Mihovics István alkotta páros lett, 2. helyen Nagy Dávid és Ernszt Gergő végzett, a 3. helyet Farkas István és Pete István csapata szerezte meg, míg a negyedik helyért járó díjat Kámán Martin és Császár Dávid vehette át. A legnagyobb tömegű, 10,76 kilogrammos hallal a helybéli Sávoly Imre és Major Dániel alkotta csapat büszkélkedhetett.

A győztesek: Proszenyák István és Mihovics István Fotó: Gyuricza Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában