Szépkorú alkotók tárlata

2021.07.14. 07:00

Felhívást tett közzé az „Életet az Éveknek”

Alkotói tárlatot rendez a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetségének zalai szervezete a nyugdíjasklubok tagjai, illetve a megyében élő nyugdíjaskorúak számára.

ZH

A tárlatra fotóművészeti, képzőművészeti (festészet, grafika, plasztika), iparművészeti és népművészeti alkotásokkal lehet jelentkezni – tájékoztatott dr. Kocsis Gyula, a megyei szervezet elnöke. Az alkotá­sokat az alábbi témakörökben várják: „anyaság-szeretet”; „ahogy én látom” (a természetet vagy lakóhelyet).

A beküldött munkáknak meg kell felelniük két feltételnek: 2021-ben készültek, illetve korábban máshol nem volt nyilvános bemutatójuk. Egy alkotó témakörönként legfeljebb két-két művel vehet részt a tárlaton, tájékoztattak a szervezők. Az „Életet az Éveknek” Zala megyei szervezete részéről a kiállítást Iványi Ildikó kulturális alelnök koordinálja.

Az alkotásokat 2021. szeptember 17-én 10–12 óra között a Hevesi Sándor Színház (Zalaegerszeg, Ruszt József tér 1.) közönségszolgálati irodájában lehet leadni névvel és az alkotó, illetve az alkotás címével együtt.

Az alkotásokból előválogatás után kiállítás nyílik szeptember 20-án a Hevesi Sándor Színház nézőtéri előterében. A tárlat október 9-ig tart nyitva, ezt követően további vidéki helyszíneken mutatják be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában