Frissen Zalából

2021.07.14. 07:00

Átadták a városházát Zalaszentgróton

Hétfőn avatták fel a felújított Városházát. Az eseményen részt vett Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke.

Szalay Csaba

Rónai Sándor EP-képviselő, Baracskai József, Dobrev Klára, Ruzsics Ferenc

Fotó: Szalay Csaba

A nemzeti, a zalaszentgróti, az európai uniós és a megyei zászlók felvonásával zárult rendezvényen először Dobrev Klára köszöntötte a meghívottakat és a helyieket. Szólt az Európai Unió és Magyarország kapcsolatáról, uniós tagságunk jelentőségéről, fontosságáról, majd azzal folytatta, hogy az elmúlt időszakban Zalaszentgróton is sok minden épült az Európai Unió támogatásával.

Rónai Sándor EP-képviselő, Baracskai József, Dobrev Klára, Ruzsics Ferenc
Fotó: Szalay Csaba

A Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, Ruzsics Ferenc emlékeztetett a 2014-es TOP-­pályázat kiírásától a városháza energetikai felújításának megvalósulásáig eltelt, gyakran „rögös” útra, majd gratulált a polgármesternek és a kivitelezőnek a szép, minőségi munkáért. Baracskai József polgármester felidézte az 1920-as években készült épület történetét, s köszönetet mondott a kivitelezőknek és a hivatal munkatársainak, akik az építkezés ideje alatt is lelkiismeretesen végezték munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában