tragédia

2021.06.24. 17:13

Viktor tisztán és tisztességesen élt – a futballpályán elhunyt focista édesanyja reagált a szóbeszédekre

Az andráshidai futballpályán tragikus körülmények közt elhunyt fiatal játékos, Hegedüs Viktor édesanyja, Hegedüsné Vajda Szilvia fordult szerkesztőségünkhöz azzal a kéréssel, hogy a család nevében hírportálunkon reagálhasson a közösségi médiában és a városi szóbeszédben terjedő bizonyos megjegyzésekre, híresztelésekre.

ZH

Nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük:

„Szülőként átérezzük azt, hogy szinte felfoghatatlan egy ilyen helyzet, ha nem tudunk arra gondolni, hogy biztosan az életvitele vezetett ide, olyan szereket fogyasztott, káros szenvedélyei voltak stb. Ezért megértjük, hogy könnyebb így felfogni a felfoghatatlant, azonban Viktor tisztán és tisztességesen élt, a sportban – és az életben – a sikereket kitartással, egészséges életmóddal, munkával kívánta elérni. Akik ismerték, tudják ezt, az ismeretleneket pedig kérjük, hogy engedjék, hogy ugyanilyen tisztán és tisztességesen, életéhez méltó módon gyászolhassunk. Fogadják el, hogy ez bárkivel megtörténhet, és inkább igyekezzenek átélni azt a boldogságot, ami fiunknak életében megadatott. Másik gyermekünk – Olivér – is sportoló, nem szeretnénk, ha árnyék vetülne az ő munkájára is, a testvérét ért alaptalan vádaskodások miatt. A híresztelésekkel ellentétben Viktor az elmúlt napokban nem kapott oltást, azonban ősszel átesett a Covidon. Halálának pontos oka egyelőre nem ismert, kérünk mindenkit, veszteségünket ne használja fel saját eszméi terjesztésére! Hegedüsné Vajda Szilvia”

Előzmény:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/fiatal-jatekosat-gyaszolja-az-andrashida-sc-5337542/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában