Frissen Zalából

2021.06.20. 20:00

Több súlyos baleset is történt Zalában- mutatjuk az elmúlt hét legfontosabb híreit

Ismét összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb történéseit.

zaol.hu

Fotó: Szakony Attila

A ZTE FC elkezdte a felkészülést

Fotó: Katona Tibor

Az Európa-bajnokság árnyékában sem áll meg a hazai futballélet, avagy a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata is munkához látott. Szerdán sajtótájékoztató keretében ismertette a klub a felkészülés menetét, illetve adott tájékoztatást az éppen aktuális kérdésekről. Cikkünket ITT olvashatja el!

Szabadtéri performance keretében búcsúztak a tanévtől a zalaegerszegi Dísz téren

Rendhagyó tanévhez rendhagyó évzárás illik. Ilyet láthattak a megyeszékhely lakói, akiknek kedden reggel a Dísz téren akadt dolguk. Az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos diáksereglete (300 fő) vett búcsút a 2020/2021-es tanévtől szabadtéri performance keretében. Cikkünket itt olvashatja!

A zebrán ütöttek el egy fiatal fiút Nagykanizsán

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsán a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen egy személygépkocsi gyalogost gázolt pénteken. A helyszínen elütöttek egy 15 éves fiút, akit a mentők a kórházba szállítottak. Részletek ITT.

Intim képekkel zsarolva jutott pénzhez a zalai pár

Két-két év, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte jogerősen a kanizsai járásbíróság azt a zajki nőt és élettársát, aki hamis internetes profil mögé bújva 1,4 millió forinthoz jutott. Az esetről ITT írtunk bővebben.

Feszítővágóval szabadították ki az utasokat a Galambokon történt autóbalesetnél

Fotó: Szakony Attila

Letért az úttestről, majd a búzatáblába hajtott, ott többször átfordult, végül a kerekein állt meg egy gépkocsi Galambokon, a Somogyi Béla út mellett, a „régi” 7-es úton. A járműben hárman utaztak, a zalakarosi hivatásos tűzoltók a hátsó ajtót feszítővágóval felnyitva szabadították ki őket. A balesetről bővebben ITT olvashat.

Személyautó és motorkerékpár ütközött Palinban

Fotó: Szakony Attila

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze pénteken délután negyed három körül Palinban a 7551-es számú út 6. kilométeréhez közel. Az esethez mentőhelikopter is érkezett, amellyel a motorost a kaposvári kórházba szállították. A férfi életét sajnos nem sikerült megmenteni. Részletek ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában