Frissen Zalából

2021.06.24. 08:00

„Távolságtartással” is jól ment a felkészülés – Online sikereket értek el a kanizsai fiatalok

A Kanizsai Fiatalok Közösségének tagjai a koronavírus-járvány idején főleg online versenyeken indultak, versmondásban és más művészeti ágakban.

Benedek Bálint

Fási Barnabás, Szollár-Nikolics Zsanna és Gyenese Szulamit Fotó: Benedek Bálint

A Honvéd Kaszinó Városi Színpadának tagjait versmondásban Micsinai Dominik és Fási Barnabás, az éneklés terén Pávlicz Erika, illetve Sári Zsófia, míg versírásban Szollár-Nikolics Zsanna segítette eredményes szerepléshez. A kapcsolattartás és a tehetséggondozás ezúttal jobbára online formában zajlott a közösségben, de az eredmények azt mutatják, a munkát így is nagyszerűen elvégezték.

Fási Barnabás, Szollár-Nikolics Zsanna és Gyenese Szulamit
Fotó: Benedek Bálint

A jobb eredmények: „TudásGarázs” oktatási honlap versmondó versenye: 1. Deme Viktória, Balogh Kristóf, 2. Stróbl Ödön, Gyenese Szulamit, 3. Farkas Luca. „Add elő magad” verseny, versmondás, ifjúsági: 1. Balogh Kristóf, 2. Gyenese Szulamit, 3. Farkas Luca, Horváth Dorina. Felnőtt: 1. Fási Barnabás, 2. Deme Viktória, Szabó Aliz, 3. Antal Gergő. Megzenésített vers: 1. Gyenese Szulamit, Kovács Nina, Varga Enikő, 2. Molnár Bernadett Bianka, 3. Fási Barnabás, Kiss Lotti. Saját mű mondása: 1. Fási Barnabás, 2. Farkas Luca, 3. Gyenese Szulamit. Saját mű közlése: 1. Szollár-Nikolics Zsanna, 2. Fási Barnabás, 3. Antal Gergő. Különdíjak: Gyenese Szulamit, Fási Barnabás és a Kanizsai Fiatalok Közössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában