útmunkálatok

2021.06.11. 11:00

Megkezdték a gázvezetékek rekonstrukcióját a megyeszékhelyi Juhász Gyula utcában

A gázelosztó hálózat rekonstrukciójának részeként június 1-je óta a Rákóczi Ferenc utcában zajlanak munkálatok, míg a Juhász Gyula utcában a Radnóti Miklós és Holub József utca közti szakaszon ma kezdte meg a gázelosztó vezetékek cseréjét az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.

zaol.hu

A munkálatokkal érintett területen ezért sebességkorlátozásra, félpályás útlezárásokra és forgalomelterelésre kell készülni. A Juhász Gyula utcában 650 méteres szakaszon a régi, elavult acélcsöveket cserélik ki műanyag vezetékekre. Ez több ütemben történik, az elkészült szakaszokon a felbontott útburkolatot ideiglenesen helyreállítják, az útzárat feloldják az autóforgalom számára.

Az ideiglenesen helyreállított szakaszokat sebességkorlátozás mellett használhatják majd az arra közlekedők. A felbontott útszakasz végleges helyreállítása egy későbbi időpontban, szintén forgalomkorlátozás mellett fog történni. A rekonstrukció alatt a földgázszolgáltatás elérhető, mindössze az átkötések idején, rövid időre kell a szolgáltatás szüneteltetésére számítani. Ennek időpontjáról a gázszolgáltató időben értesíti az érintetteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában