sajtótájékoztatót tartottak

2021.06.20. 17:00

Megkezdődött a huszadik szezon az AquaCity-ben

Az idei nyári programról Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter, a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője a helyszínen számolt be a sajtónak.

zaol.hu

Idén is lesz nyári tábor alsó tagozatos gyerekeknek, a tematikus hétvégéken retró napot, családi napot, sportnapot, strandröplabda-bajnokságot terveznek a szervezők. Négy új átöltözőkabinnal bővült a 7,5 hektáron elterülő létesítmény, ahol a strandmedence teraszán televíziókon lehet követni az aktuális sporteseményeket, míg a megyei könyvtár szombatonként strandkönyvtárat működtet a fürdőben.

A számítógépes kasszarendszer egyszerűsíti a beléptetést és az Egerszeg Kártya használatát, a belépésre a már tavaly alacsonyabbá tett árakon nyílik lehetőség idén is.

Mivel a jelenlegi rendelkezések szerint a fürdőbe csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni, Balaicz Zoltán levelet írt Kásler Miklós és Gulyás Gergely miniszternek, kérve, vizsgálják felül az épített fürdőkre vonatkozó szabályokat, hogy az AquaCity esetében ne legyen szükség az igazolásra, hiszen nagy területű szabadtéri strandról van szó.

Idén még, épp emiatt, elmarad az augusztusban már megszokott jótékonysági főzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában