Frissen Zalából

2021.06.11. 07:00

Korszakot is váltani – Sajtótájékoztatót tartottak Zalaegerszegen

Az a céljuk, hogy minden magyar jólétet és szabadságot kapjon, programjukkal pedig korszakot és kormányt akarnak váltani, ehhez kérik a polgárok támogatását.

Arany Gábor

Ezt Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országos alelnöke fogalmazta meg. A csütörtökön Zalaegerszegen tartott sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy az ellenzéki pártok egy közös jelöltet indítanak a jövő évi országgyűlési választáson a 106 választókerületben. Zalában az 1. számúban a Jobbik részéről Benke Richárd méreti meg magát a szeptemberi előválasztáson. Az alelnök úgy fogalmazott, Benke Richárd ismeri a lakókörnyezetét, megoldásokat tud az emberek problémáira, elszántan küzd a rendszer ellen, és esélyes a kormánypárti jelölt legyőzésére. Ehhez kéri a választókerület 76 településén élők támogatását.

A jelölt úgy fogalmazott, kormányt, korszakot és szemléletet akarnak váltani. Fellépni a korrupció ellen, elérni a bérek növekedését, javítani a megye megtartó képességét. Ehhez elsősorban a fiatalokat kell megnyerni, mert közülük nagyon sokan máshol keresik a boldogulásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában