indul

2021.05.18. 19:00

Képzési lehetőség védőnőknek

A korábbi sikeres projektek után újabb képzés indul a Humán kapacitások fejlesztése Muraföldén elnevezésű, nagyszabású program keretében.

Gyuricza Ferenc

Ezúttal a védőnők jelentik a célközönséget, a Személyi higiénia és környezetvédelem címet viselő, négy alkalomból álló kurzuson a projektterületen állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező egészségügyi dolgozók térítésmentesen vehetnek részt. A védőnői munkában, illetve a mindennapi élet során egyaránt hasznosítható ismereteket adó továbbképzésre telefonon, vagy elektronikus levélben, a [email protected] e-mail-címen jelentkezhetnek az érdeklődők. A program vizsgával záruló, és ennek megfelelően képzési tanúsítványt is adó angol és német nyelvi tanfolyamokhoz való csatlakozásra szintén lehetőséget biztosít, előbbi foglalkozásait keddi és csütörtöki napokon, utóbbiét pedig hétfőnként és szerdánként tartják majd online felületen, a délutáni és esti órákban. A nyelvtanfolyamokra május 20-ig ugyancsak telefonon, vagy elektronikus levélben, a [email protected] e-mail-címen várják a jelentkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában