Frissen Zalából

2021.05.05. 07:00

Jótékonysági motoros hétvégét rendeznek Tófejen

Június első hetének végére tervezi 24. jótékonysági rendezvényét a Road Warriors Túra Chopper Motoros Club Egyesület. A program helyszínének ezúttal is a Tófejt választották.

Gyuricza Ferenc

A megnyitóünnepség után 70 kilométeres zalai körútra invitálják a résztvevőket Fotó: archív/Pezzetta Umberto

A kétnaposra tervezett rendezvényt természetesen csak abban az esetben tartják meg, ha arra a járványügyi szabályok lehetőséget biztosítanak. Ha igen, úgy a tófeji sportcentrumban többek között veterán motorkerékpárok kiállítása, szkanderverseny, tűzoltó és íjászati bemutató, kézművesvásár, gyermekprogramok és koncertek várják az érdeklődőket. A közreműködők zömében zalai és vasi zenekarok – Magyarucca, BistRock, MR8, Bad Ferro – lesznek, de az országos hírnévnek örvendő Cool Head Klan, valamint a többek között a Tankcsapda és a Road előzenekaraként is turnézó Hátsó Ajtó ugyancsak ott lesz a fellépők között.

A megnyitóünnepség után 70 kilométeres zalai körútra invitálják a
résztvevőket Fotó: archív/Pezzetta Umberto

Természetesen motoros túra is kapcsolódik a rendezvényhez, a résztvevőket a megnyitóünnepség után egy körülbelül 70 kilométeres zalai körútra invitálják.

Az egyesület vezetősége emellett azt is bejelentette, hogy a korábban elhalasztott dél-zalai motoros túrájukat várhatóan augusztus 20-án rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában