Frissen Zalából

2021.04.26. 07:00

Figyelem, teljes útzár várható e hét szerdáig Zalaegerszeg ezen pontjain

Az önkormányzatának megbízásából – lakossági igények alapján – a Gálafeji utcában, a Hold utca és a Cédrus utca közti szakaszon a 18-as házszámú ingatlan előtt, illetve a Csáfordi utcában szintén a 18-as házszám előtt, az út burkolatán, teljes szélességben forgalomlassító küszöbök kerülnek beépítésre április 26-28. közötti időszakban.

ZH

A munkák teljes útzár mellett végezhetők, ezért a Gálafeji utca páratlan oldalán a 21-es házszámig, illetve a páros oldalán a 18-as házszámig az ingatlanok a Sugár utca felől, a további növekvő házszámú ingatlanok esetén a Gálafeji utca déli feléről, illetve a Lejtős vagy Forrás és Sövény utcákon keresztül érhetők el. A Csáfordi utcai munkák esetében a munkaidő alatt az átjárás nem biztosítható, viszont a hétfői és keddi napokon 17 órától a munkaterület átjárását, az ingatlanok megközelítését a vállalkozó biztosítja. Az első két ingatlanon kívül a munkaidő alatt a megjelölt időpontig a belső ingatlanok csak gyalogosan közelíthetők meg.

A kivitelező előre köszöni a lakosság türelmét és kéri, a munkálatok ideje alatt a jelölt szakaszokat használják.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában